Zaznacz stronę

KLUSKI NA PARZE z nadzieniem z czekoladą

Przygotowane ze starannie dobranej polskiej mąki, świeżych drożdży, a także prawdziwych jaj stanowią nieodzowny składnik dań na wielu polskich stołach.
Ten popularny w naszym kraju produkt zwany jest również w różnych regionach: pampuchami, parowańcami czy buchtami.

Tę wersję wzbogaciliśmy o pełne smaku i aromatyczne nadzienie z prawdziwą czekoladą belgijską.

 

  • nie zawiera oleju palmowego!
  • bez substancji konserwujących!
  • bez sztucznych barwników!
  • można podgrzać w kuchence mikrofalowej!

 

SKŁADNIKI

 

Składniki: mąka PSZENNA, woda, nadzienie z czekoladą – 16% {cukier, olej i tłuszcze roślinne (shea), pasta ze słonecznika, mąka SOJOWA, czekolada belgijska 5% [masa kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy], kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat}, drożdże, olej rzepakowy, JAJA 1%, serwatka w proszku (z MLEKA), cukier, sól. Może zawierać: ŁUBIN.

KLUSKI NA PARZE Z MUSEM TRUSKAWKOWYM

KLUSKI NA PARZE Z MUSEM TRUSKAWKOWYM Składniki: Kluski na parze BUCHCIK 500g świeżych lub mrożonych truskawek 1/3 szklanki słodkiej śmietanki kremówki 3 łyżki płatków migdałowych ½ łyżeczki cukru wanilinowego cukier do smaku   SPOSÓB PRZYGOTOWANIA   Kluski...

GRZANKI Z BANANAMI NA SŁODKO

GRZANKI Z BANANAMI NA SŁODKO Składniki: Kluski na parze lub Knedel czeski BUCHCIK 2 dojrzałe banany 1 duża łyżka masła kilka kostek mlecznej czekolady 1 duża łyżka cukru 2 łyżki słodkiej śmietanki listki mięty do dekoracji   SPOSÓB PRZYGOTOWANIA   Kluski lub...

SŁODKIE KANAPKI Z LODAMI

SŁODKIE KANAPKI Z LODAMI Składniki: Kluski na parze BUCHCIK 250 ml lodów waniliowych lub bakaliowych 1 łyżeczka masła listki mięty, dowolne owoce bita śmietana, polewa czekoladowa do dekoracji   SPOSÓB PRZYGOTOWANIA   Kluski przekroić w poprzek. Delikatnie...

 

BUCHCIK sp. z o.o.  © 2003 – 2024

 

SPRAWDZIŁEŚ PRZEPIS?  Znasz nasze produkty?