Zaznacz stronę

PIEROGI Z MIĘSEM

Przygotowane ze starannie dobranych POLSKICH składników stanowią jedno z ulubionych dań na wielu polskich stołach.

Pyszne zarówno gotowane jak i podsmażone na patelni!

 

  • PRODUKT POLSKI
  • wysoka jakość!
  • tradycyjny smak!

 

SKŁADNIKI

 

Składniki: mąka pszenna, mięso z kurczaka smażone 32%, mięso wołowe 8%, bułka tarta pszenna, woda, cebula, olej rzepakowy, sól, naturalny aromat wołowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Może zawierać: jaja, selersoję, gorczycę, mleko.

KLUSKI NA PARZE – LETNI ODDECH

KLUSKI NA PARZE – LETNI ODDECH Z MUSEM BRZOSKWINIOWYM Z NUTĄ MASŁA KARMELIZOWANEGO Składniki dla 3-4 osób: 1 opakowanie klusek na parze 1 puszka brzoskwiń w syropie 3 łyżki masła   SPOSÓB PRZYGOTOWANIA   Kluski wyciągamy z opakowania i parujemy wg opisu na...

KLUSKI NA PARZE – JESIENNE WSPOMNIENIE

KLUSKI NA PARZE – JESIENNE WSPOMNIENIE Z GRZYBAMI LEŚNYMI NA GĘSTO Z MAJERANKIEM Składniki dla 3-4 osób: 1 opakowanie klusek na parze BUCHCIK naturalnych 300 g grzybów leśnych (maślak, podgrzybki, kurki, lub borowiki do wyboru) 2 łyżki masła 1 mała cebula 1 kopiasta...

KLUSKI NA PARZE – W POGODNEJ NUCIE

KLUSKI NA PARZE – W POGODNEJ NUCIE Z TRUSKAWKAMI I JOGURTEM Składniki dla 3-4 osób: 1 opakowanie klusek na parze naturalnych BUCHCIK lub z nadzieniem truskawkowym 1 kubek 500 ml jogurtu naturalnego 300 g świeżych lub mrożonych truskawek 3 łyżki cukru 1 łyżeczka...

 

BUCHCIK S.C.  © 2003 – 2020

 

SPRAWDZIŁEŚ PRZEPIS?  Znasz nasze produkty?